Rensat och kortvarig lycka

Idag reste jag till till min förra man för att röja undan diverse ägodelar. Tillsammans med dottern rensade vi vinden. Letade igenom lådor med kläder, leksaker, spel och barnböcker i mängder. Min dotter sparade en del men kastade åt sidan hemstickade söta tröjor hon hade som barn. Ja handstickade och oerhört söta, tycker jag. Nej mina barn skall inte ha stickat, säger dottern bestämt. Hmm tänkte jag, hur blir det när det blir kallt? Men sa inget högt utan sparade för att lämna till Stadsmissionens insamling. Det blev två säcklar kläder, mängder av barnböcker. Vad tog jag själv då?

Ja det var brev och foton från evinnerliga tider, som väntar på att gås igenom. Ligger i hallen hos mig nu och lite lust får jag att börja läsa ord från svunna tider.

Öppnade mailen ikväll och såg två stycken från Svenska Spel. Resultat, rätta raderna lyste på skärmen och sedan ombads man logga in. Sagt och gjort. Började leta på min sida efter eventuella vinster för att upptäcka att jag naturligtvis inte vunnit. Besvikelsen blev stor, då Svenskap Spel bara skickar mail vid vinst. Så kan det gå när man i en kort stund känner sig som vinnare. Återstår att försöka ragga pengar till kvarstående räkningar och hoppas på jobb snarast.

Nej dags att sova, söndag och sol i morgon, Hundarna ut på promenad. Så God Natt o God Morgon bästa läsare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s