Fritt cyankalium till pensionärerna

Nu börjar skattefesten, jag för den som har arbete. Läste i DN att en betryggande majoritet av landets ungdomar är beredda på jobba för lägre lön för att få jobb. Ja det finns säkert dem som arbetar gratis för att få arbete, vi kan ju se mindre seriösa företag som under sommaren utnyttjar just ungdomar. Men om nu ungdomar är beredda att jobba gratis eller för minilön så lär de väl få göra det, men ingen har frågat pensionärerna som de vill ha lägre pension eller betala högre skatt.

http://intressant.se/

Trots detta sänks pensionerna i år med i snitt 3-400 kronor i månaden. Nästa år får man ju visserligen njut av en hundralapp i lägre skatt, men den är ju redan uppäten som min gamla mamma skulle ha sagt. Nej att arbeta ett helt liv innebär inte att man får någon bonus i livets slut, faktum är ju att med den ideologi som regeringen har så är ju pensionerna bidrag och bidrag vet vi ju vad Mådan, Fredrik och Anders tycker om. Bidrag är det givetvis inte för vare sig Mådan, Fredrik eller Anders när de får sina pensioner efter avslutat värv i riksdag och regering. Det är ersättning för att man kanske inte får något jobb på öppna marknaden. Vilket bedrägeri vem har väl sett en fd regerings- eller riksdagsman stå i kön bland arbetslösa, tvångskommenderade till AF för att få stämpla. Nomeklaturen brukar se efter varandra. Som arbetslös betraktas vi som parasiter, även om vi arbetat ett helt liv och vi betraktas som utnyttjare av systemet.

Jag undrar om det inte är så att Fredrik, Mådan och Anders vill att de pengarna skall användas till att sänka skatterna med istället för att hålla lata arbetslösa under armarna. Anders säger ju att antalet jobb ökar med jobbskatteavdraget. Hur många jobb har det blivit, Anders?

Om nu pensionärer är så dyra, varför inte ge dem gratis cyankalium så kan de välja mellan att ta livet av sig eller acceptera lägre eller inga pensioner alls. För till skillnad mot ungdomar som söker jobb och som väljer en dumpad lönemarknad kan pensionärerna inte ställa några krav överhuvudtaget.

 

 

 

 

 

 

4 svar till “Fritt cyankalium till pensionärerna

 1. Bra skrivet, gillar dina inlägg !NiN

 2. Cyankalium kostar väl i inköp, och den kostnaden vill nog inte Anders kännas vid.Varför då inte damma av gamla hederliga och beprövade Ättestupa, ja när man nu ändå är igång med operation utrotning av kostnads krävande åldringar, så är det ju en förhållandevis billig form av avdagatagande.

 3. Göte Bruselius

  Jag gillar ditt inlägg.Jag tror också att ditt förslag om gratis utdelning av
  cyankalium till pensionärerna måste gillas av våra styrande politiker. De
  får ju då bort det största problemet inom äldrevården,(de kostsamma pensio-
  närerna). Jag tror också att det skulle kännas som en lättnad för pen-
  sionärerna, som inte klarar sig själva, att själva få avsluta sitt liv.
  Detta för att slippa intagning på något av riskkapitalisternas äldreboenden,
  där de inte behandlas människovärdigt och maten inte är mycket bättre
  än vad som severas i grishoar. Jag skulle vilja se politikerna äta den
  den mat som som serveras på riskkapitalisternas äldreboenden.

  • Hej oj den var länge sedan jag skrev, men tack för kommentaren. Jag har nog min uppfattning kvar, kanske inte att förgifta pensionärerna, men att snabb avlivning måste vara bättre än det långsamma lidandet i sin egen avföring och urin. Eller att aldrig kunna komma ut genom sin dörr för att ingen har tid att hjälpa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s