Stefan Möller avgår – men anser sig inte ha gjort fel-bara inte sossarna vinner valet

Historien om Ulf som fick bo i ett uthus bredvid sin fosterfamiljs nybyggda villa skall ha rätt till boende enligt LSS-lagen. En lag som ger människor med särskilda behov rätt till extra insatser från samhället. Så långt är allt bra för Stefan Möller avgick, inte för att han gjort fel utan för att socialdemokraterna inte skall vinna valet i Staffanstorp. Hur djävla korkad får en kommunalpolitiker som sitter i en socialnämnd vara, moderat eller inte. Att heller inte andra borgliga vänner inser hur fel han gjort säger allt om den sk alliansen i Staffanstorp. ”Att han kliver av från ordförandeposten i socialnämnden ska inte ses som erkännande på att han handlat fel i fallet i med den ADHD-sjuka och lätt förståndshandikappade 20-åriga Ulf som bodde i hans uthus”. ”- Den största katastrofen som kan drabba Staffanstorp är att sossarna vinner”. Med andra ord Ulfs väl och ve är underordnat moderaternas valsege. Detta åses och ålyssnas av hans parti- och borgliga vänner i Staffanstorp att ett människoliv inte är något värt i förhållande till moderat valseger. Fy fannnnn…..

Sydsvenskans journalist – Anders Sandström har satt sig in i situationen, säger Stefan Möller, jaha och vad innebär det. Att Anders Sundström ställt sig på Stefan Möller och borgarnas sida i förhållande till sitt journalistiska uppdrag att granska makten vare sig den är i Staffanstorp eller Stockholm.

De borgliga politikerna i Staffanstorp försöker rädda sitt ynkliga skal, hur många andra behövande vanvårdas i kommunen och Hörby Kommun var fanns er tillsyn i detta ärende. Ulfs godeman skall driva ärendet vidare och kräva ekonomisk ersättning något annat vore en skandal.

Jag har tidigare varit kritisk mot familjehem som tjänar pengar på barns- och ungdomar placeringar, Stefan Möller tjänade 11 000 kr i månaden för att ta hand om Ulf. Hur mycket fick Ulf av detta.

 

 

3 svar till “Stefan Möller avgår – men anser sig inte ha gjort fel-bara inte sossarna vinner valet

  1. Vilken praktfull politiker. Var hittar de dessa ämnen? Fast en omänsklig politik kräva väl de ”don efter person” utförandet kräver.

  2. Ulfs gode man anmälde familjehemmet i februari 2009 till Hörby kommun som placerat Ulf hos Stefan Möller utan att Hörby kommun vidtog några som helst åtgärder. Det fanns heller inte någon vårdplan för Ulf, något som står i strid med gällande lagstiftning. Nu försöker Hörby kommun tysta ner skandalen och vägrar därmed svara på frågor om hanteringen av Ulf. Om detta stämmer så lär inte Socialnämndens ordförande i Hörby heller kunna sitta kvar och frågan är om man kan ha förtroende för Socialnämnden som sådan i Hörby kommun. http://sydsvenskan.se/omkretsen/staffanstorp/article638359/Horby-lagger-locket-pa—vill-inte-prata-om-ansvar.html/frekar06

  3. Stefan Möller ansåg sig nog få för litet, för att hysa en beroende ungdom. Hur mycket Ulf fick? Ett kallt uthus…..Moderat girighet i ett nötskal! Gissa vad jag inte ska rösta på i höst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s