Sexköpare skall behandlas lika- även toppolitiker

I några dagar spekulerades i Almedalen vad som var så grovt att  Littorin valde att hoppa av. Information i dator handlar som regel om två saker sex och barnporr. Det senare var aldrig aktuellt, men mycket handlade om ev sexköp. Aftonbladet som haft mage att censurera min blogg är en tidning utan heder, där man lägger ut bit för bit i en skandalaffär för att vad, locka läsare, suga på karamellen eller vad…Om AB har detta som valstrategi lär vi bita oss i rumpan ordentlig. Kulturbloggen skrev  att Littorin måste träda fram ett krav som jag tror många bloggare hade med i veckan. Dock var papperstidningarna eller gammelmedia mer i händerna på makthavarna och valde att svälja historien om Littorins barn.

Det som om han varit ärlig,  kunde blivit lite mildare för moderaterna, hade varit att erkänna ”brottet” och stå för det. Istället väljer Fredrik Reinfeldt att säga att det inte stämmer och att Littorin säger att så är det inte. Män som köper sex skall oberoende position behandlas som alla andra. Jag minns Geijeraffären där man utan straff eller sanktioner kunde utnyttja två minderåriga institutionsplacerade flickor, som arbetade för Bordellmamman, just för att det politiska etablissemanget höll ihop. Symptomatiskt är Littorin säger att det inte stämmer och att Reinfeldt går ut till försvar men tillägger att har det begåtts brott skall det utredas. Nej vi skall välja att tro på Littorin som ljugit om sin examen (Refaat El-Sayed förlorade sitt företag och heder samt lite till med en falsk doktorshatt) Littorin köpte en akademiska examen, vilket svaldes efter några dagars skrivande. Anna som trädde fram och berättade om sexköpet skall göras till lögnerska och Littorin till offer…

Sexköp var inte olagligt vid den tidpunkten men sex med minderåriga var det. De politiker som antogs vara inblandade svor vid Gud och vet allt om lögnen i detta och gjorde barnen till lögnare och bedragare. Jag mår illa än idag över att ingen upprättelse eller ens ursäkt har gjorts till dessa idag vuxna kvinnor.

Littorins sexköp var av en vuxen tjej som valde att gå ut efter Göran Lindbergs dubbelspel mellan att vara sexualbrottsling och jämställdhetsprofil, män oberoende status skall behandlas lika var hennes motivering. Jag instämmer. Littorins brott i mina ögon är inte bara sexbrott utan också brott mot sina barn, att hänga ut och använda dem som sköldar i en affär där han själv har huvudrollen är så dj…a fult. Jag förstår nu allt bättre varför hans fru valde att begära skilsmässa, jag tror inte det var första gången Littorin köpte sex eller var otrogen i sitt äktenskap.

Än mer tragiskt är att RödGröna politiker går ut och är förstående, mot bakgrund av att någon kvällstidning skulle ringt hans barn.  Mona Sahlin fick sina soptunnor undersökta av journalister som letade efter bevis i samband med tobleroneaffären. Ingen borglig politiker eller ens S-politiker just då ställde upp och beklagade intrånget i hennes familjeliv. Att visa empati för sina motståndare är starkt och viktigt, privatliv och offentlighet är två saker. Men att behöva ställas inför en annan sanning en dag senare och ytterligare en dag senare ytterligare en,  förtjänar ingen empati, samtliga RödGröna ledare borde gå ut och samfällt säga att vi är lika inför lagen, hög som låg, VD, FN-tjänsteman, Statsminister ja till och med Kungen.

Som en ur vanvårdsgruppen säger jag ofta ingen mer vanvård, som politiker skulle jag säga ingen mer Geijeraffär i Sverige.

4 svar till “Sexköpare skall behandlas lika- även toppolitiker

  1. Maria de Suède

    Det är skillnad pà folk och fä…Men alla begàr ju misstag och det blir ju bättre att erkänna brotten istället för att förneka dem… i längden…

  2. Först kan man tycka att man inte ska döma någon som inte ännu är dömd.Sedan är det uppenbart att kvinnan går ut med detta för att hon har fått betalt av AB, som publicerar detta just nu för att förbättra opinionssiffrorna. Vi går mot samma utveckling som i USA där mer och mer handlar om att hitta fel hos personer istället för problem med politiken

  3. ja naturligtvis kan vi vända på det, men det också så att i Geijeraffären fanns bevisen men politikerna höll varanrda om ryggen. fråga istället varför Moderaterna valde att lägga den här historien samma dag Maud Olofssons tal i Almedalen på kvällen…etc… jag tror att man tjänar mer som prostituerad än vad AB betalar, om du ursäktar mig. Om du blandar ihop politik med person är ditt problem, för mig är det självklart att ingen vare sig politiker eller andra som köper sex..kan försvaras. Eller menar du att politiken skall vara tillåten sexhandel.

  4. Man kan gott säga att detta är som Geijeraffären och tyvärr slutar det väl på samma sätt kvinnorna är brottslingarna medan politikerna går fria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s