Pedofilfristad i Europa – Ungern

Jag läser att en grupp EU politiker vill att Svenska Regeringen ifrågasätter Ungerns syn på barnprostitution. Den ökar och andelen ”barn” är stora. I Ungern är det tillåtet att ligga med minderåriga eftersom de själva anses kunna avgöra om det är bra eller dåligt. Jag har inte riktigt fattat var gränsen går 2 år – 5 år – 10 år eller vad?

Några som kommenterade inlägget i SVD menade att det var Romernas fel eftersom de tillåter att man gifter sig redan vid 14 års ålder. Vidare finns familjer inom Romerna som uppmuntrar prostitution och låter jobbet gå i arv.

Även synen på prostitution är liberal, faktiskt lite för liberal eftersom den ungerska lagstiftningen ger ungdomar mellan 14 och 18 år rätt att ingå såväl ekonomiska avtal samt att ha sexuella relationer. Var för sig är det inte fel, men i kombination kan det bli det. Men efter att frågan väckts i parlamentet kommer regeringen förmodligen att ändra tillämpningen av lagstiftningen.”

”Att gränsen för den sexuella debuten är satt till 14 och inte 15 år beror på den stora romska/zigenska minoriteten i landet. För övrigt överdriver västliga medier Jobbiks betydelse, ett parti med negativ inställning till romsk kriminalitet. Ekonomiska kriser medför inte automatiskt att folkgrupper utses till syndabockar. Ungrarna är individualister och skulle aldrig få för sig att marschera i takt som tyskarna gjorde på 1930-talet.”

Det är illavarslande om en liberal eller nästan obefintlig lagstiftning skall läggas på Romsk kultur, bara det borde få EU att dra öronen åt sig. Vi kan ju i princip förklara det mesta i världen med hänvisning till kultur, hedersbrott mot flickor och pojkar, tofsdans med bara bröst – negerkultur – jag blir verkligen så cynisk och irriterad på att en sk civiliserad västvärld är så urbota inkompetent och okritisk, feg att man inte kan göra upp med sina fördomar.

När det gäller Ungern är det inte bara sex som är fritt – i ungern går 10-11 åringar på krogar och pubar och dricker sig berusade..jag antar att det är en form av frivillighet som styr också detta…barn kan själva avgöra när de kan dricka alkohol. Slår mig att i England försökte man införa en lagstiftning kring alkohol och ungdomar. Första problemet var hur LÅGT MAN SKULLE SÄTTA GRÄNSEN. Parlamentet valde att inte sätta lägsta ålder eftersom det är föräldrarnas ansvar att se till att ungdomar inte dricker om man nu är emot det.

Det andra är att det betydligt längre, var förbjudet för kvinnor att gå på pubar i England än för barn att dricka alkohol. England är inte känt som ett land med skarp lagstiftning i barnrättsfrågor, men de har under senare år tvingats vidta en del åtgärder. Men det gäller inte alkohol och barn.

Barn i England kan dricka utan att det blir konsekvenser för de vuxna i princip när de kan hålla i flaskan själva.

Barn och ungdomar som knarkar i England kan göra detta utan problem, samhället griper inte in i utan man väntar tills de knarkat färdigt (?)

Däremot har England till skillnad mot Ungern en lagstiftning kring barn och sex och sk barnbrott. Tio-åriga barn i England kan få livstids fängelse. Det börjar med korrektionsanstalt för att sedan när barnen fyller 17 flyttas över till fängelse.

Otukt med barn (minderårig) ligger kvar i den straffades register livet ut. Det gäller också i ungdomsförhållanden där en pojke inleder ett förhållande med en flicka som inte är sexuellt myndig. Om det framkommer kan en pojke på 16 år resten av sitt liv stämplas som sexualbrottsling i straffregistret. Detta gäller också tillfällen där bägge parter är överens.

I Sverige anser Hovrätten att utvecklingsstörda 14-åriga flickor kan våldtas och förnedras, eftersom de inte är verbala nog för att prata för sig. Sverige har en bit att gå helt klart…här borde politikerna opositionen skrikit…men man tiger som i allt annat som berör barn och ungdomar.

Jag har i väldigt hög grad gett upp om människan. De må väl inkl mig själv också. För det är ju inte så att man är bäst och rättrådigast för att man skriver eller tycker eller blir arg…men jag tycker att människan som djur betraktat är oerhört lågt stående mot bakgrund av att hon kan läsa, skriva, räkna och gud bevars förstå saker…

Ett svar till “Pedofilfristad i Europa – Ungern

  1. Det är svårt att förklara att vissa vuxna människor beter sig som djur. Ännu svårare att förstå varför vi, i dagens upplysta samhälle, kan stänga av och acceptera vad det ser och hör vad gäller utnyttjande, vanvård och brott mot barn.!..eller blundar vi???Tycker att det vore lika självklart som mätning av längd, vikt och födelsetid med upplysning om barnets rättigheter och föräldrars skyldighet redan på barnavårdscentralen.Lillian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s