…vart femte barn…bryr dig inte eller

Enligt poiitkernas väljarundersökningar går man på frågor som berör… det innebär vad gäller barn att medelklassen mest intresserar sig för daghemsplatser, tillgång på friskolor o annat som en medelklass utan känsla för andra än sig själva bryr sig. Kändisbloggare som talar om familj o barn, berör det som handlar om deras möjlgiheter, helt utan känsla eller empati för att skattemedel också måste omfatta annat än deras välfödda barn,

Nu väljer jag att inte namnge, men ni finns superegoisterna, ni har fadderverksamhet, framträder som barnens någonting så länge det inte rör era egna djävla skatter. Hoppas ni känner igen er. Hur mycket satsar och delar ni för barn i Sverige som föds elller växer upp under förhållanden som ni är för fina och överklassiga för att bry er om. Kanske kastar ni en tia i insamlingsbössan, köper Situation Stockhom, som ni inte läser för att sedan gå hem till er borgliga värld där ni dricker era drinkar, flyger era små helger och värnar om er totala egoism.

 

JAG är inte aundsjuk på er, missunnar inte heller den borgliga lyckan på Östermalm eller numer överklassigia Söder, men jag lider med er för att ni besitter total brist på empati, medmänsklighet, Därför att ert enda mål är låga skatter för att gynna er själva…ni gråter när ni skiter…men ni spottar på uteliggaaren, alkisen på T-banan, vilket gör att ni åker taxi, ni förfasar er över barn som far illa, men ni lyfter inte ett finger för att hjälpa dem.

Ni förfasas över hedersvåld, skriver på ev listor, men er närvaro är lika stor som obefintlig luft. Ni bryr er inte. Det är inte ert ansvar, _För den dagen någon säger betala lite mer skatt för att klara de utsatta skriker ni som svältande barn i Afrika – rör inte mina pengar…jag dricker städat o fint, jag är de rätta varför skall jag betala..

 NI ÄR EGOISTER UTAN EMPATI OCH FÖRMÅGA ATT FÖRSTÅ ELLR ENS LEVA ER IN I HUR MÄNNISKOR UTANFÖR ERA DOMÄNER LEVER….

men ett vet jag när det drabbar ERA barn då skriker ni högst och får de största rubrikerna i media.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s