Är Reinfeldt rädd eller har han gått i barndom

Bustricks sysslar man med som ung eller barn. Att göra skämtsidor och förlöjliganden brukar ligga inom ramen för det som kallas infantilt. Jag vet inte om Moderaterna är dödsrädda eller infantila. Jag lutar åt det första, för då reagerar man irrationellt. En sida om Juholt och hans politiska förslag verkar som det största hotet mot M just nu. För höstens omröstning om 5:e jobbskatteavdrag är ju redan i hamn enligt avgående Maud Olofsson. Undrar Maud om det finns pengar anslagna till upprättelsen också i höstbudgeten, för det tror jag mig veta att man röstar för över alla partigränser.

Enligt Aftonbladet är det en Moderat Kupp ”

”Alliansen applåderar

Sajten är uppbyggd som en räknesnurra som ska visa vad Håkan Juholts politik kostar i kronor och ören. Initiativet kommer från Moderaterna men applåderas inom alliansen, enligt uppgifter till Aftonbladet. Håkan Juholt kommer i morgon att hålla sitt första tal inför den stora och politiskt krävande Almedalspubliken.”

Åh Maud du måste haft kul i fredagskväll då om du redan visste detta, skrattet doldes väl av dina tårar(!) Jag vill minnas att det inför tidigare val varit vanligt att ungdomsförbunden gör konstiga utspel där bla Moderaterna tagit avstånd från den sortens verksamhet. Nu är det helt okej för allt är sanktionerat av M:s ledning och kanske den av skattebetalare betalde PR ministern för modernaterna.

Jag har alltid trott att politik är mer allvar än så här, jag ser tex hur ca 15 miljoner på två ben försvinner ur systemet. Alltså ungdomar som tappas inom den sociala apparaten. Jag ser att barnfattigdomen ökar, antalet vräkningar ökar, hemlöshet och misär bland redan utsatta grupper. Hur Barnskyddsutredningen stoppas ner i byrålådan för att Nya Moderaterna troligen inte tycker sig ha råd med satsningar på barns trygghet.

Men bästa Alliansen, jag tror ni biter er i rumpan. För ju mer man hånar och förklenar ju sämre framstår man själv. Att förklena sina medmänniskor och kolleger innebär att man är rädd för att själv framstå som dålig. Fredrik R har fortfarande högt förtroende i landet som person, men lite mer av märkliga utspel och förlöjliganden kanske ger en motsatt effekt.

Herr Schlingmann du som är skattefinansierat PR minister åt Moderaterna i Regeringen borde inte du gett lite hintar om vad deras utspel kan medföra. Själv skall jag nog göra en hemsida är Reinfeldt sitter i knät på J Åkesson i Riksdagen, blygt vinkande till alliansvännerna som alla hejar på och vinkar tillbaks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s