Pappa tar striden mot Södertälje Kommun

Detta är en kopia av Fostermamman i Mark Kommuns blogg, jag lägger ut den för att det är så oerhört viktigt det som sker. Vi måste alla stödja social och juridisk rättvisa där myndigheterna behandlar sin motpart mot allt vad som strider mot lagstiftningens syfte. Detta är också oerhört intressant i spåren av Upprättelseförslaget som nu skall antas av riksdagen under senhösten ev i början av nästa år.

Gå på rättegång i Södertälje!

Postat den 29 september 2011 av Ingrid|
 Jag fick mejl från en pappa som efter att ha blivit extremt illa behandlad av socialtjänsten, inte nöjde sig med att få rätt och få vårdnaden om sina barn. Den här pappan stämde Södertälje kommun!

Om drygt en vecka, måndagen 10 oktober hålls rättegången i Södertälje tingsrätt. Det här målet kan få stor betydelse för alla pappor som behandlas som skit av fördomsfulla socialtanter som utgår från att alla mammor är goda och fina och alla pappor är elaka idioter. Pappan hoppas att så många som möjligt kommer till rättegången. Så här skriver han:

Södertälje kommun har stämts på skadestånd, Mål nr T 369-10.

Den 10 oktober kl 09.30 är det huvudförhandling i Södertälje Tingsrätt mellan Södertälje kommun och pappan till två döttrar.

Socialen tog genast parit för modern utan att prata med pappan och satte in mamman och barnen på skyddat boende. När polis och åklagare lade ned förundersökningarna vägrade socialen att medverka till att pappan fick träffa de av mamman kidnappade barnen igen.

Pappan begärde utredningshem och psykiatrisk utredning. Utredningshemmet och psykiatrikern kom fram till att pappan inte begått något övergrepp och att barnen inte var traumatiserade. I stället för att lyssna på vad polis, åklagare, psykiatriker,  utredningshem och vad pappan sa gjorde socialen egna förhör med barnen utan någon behörighet eller kompetens på området och kom fram till att pappan var skyldig till övergrepp och polisanmälde honom. Efter många rättegångar och stort lidande för barnen och pappan har pappan fått ensam vårdnad av tingsrätten och hovrätten samt igen från tingsrätten pga att socialen backat upp mamman att fortsätta processa.

I fyra år har socialen utsatt barnen för psykiska övergrepp samt ”stalkat” och begått ”grov mansfridskränkning” på pappan under devisen BBIC (Barnens Behov I Centrum). Socialen har tvärt om mot vad de säger bara haft mammans behov i centrum. Om de hade strävat efter barnens bästa hade socialen sett till att barnen gick kvar på sina dagis och bodde kvar i sitt trygga hem med släkt, vänner och husdjur.

I stället fick barnen flacka ”land och rike” runt utan tillsyn med sin mamma som inte mådde bra och har sexuella fantasier och vanföreställningar.

Detta är ett väldigt starkt fall och kan vara murbräckan som kan stoppa diskrimineringen av pappor i vårdnadstvister. Det är inte ok att över 90 % av mammorna får ensam vårdnad i vårdnadstvister. Det är inte ok att lagen inte är könsneutral. Det är inte ok att barn far illa pga feminist indoktrinerade myndigheter.

Ni som är för barns lika rätt till båda föräldrarna och mot myndigheters maktmissbruk – kom för att ge fokus, tyngd och allvar till rättegången samt ge domstolen råg i ryggen att gå emot en annan myndighet.

3 svar till “Pappa tar striden mot Södertälje Kommun

 1. Björn Sällebrant

  Att någon orkar fortsätta efter en sådan mardröm? starkt!
  Hoppas fler får kraft av denna bragd.
  När börjar första fallen av barn som stämmer staten för sin förlorade barndom utan sin pappa?
  Hoppas att allmänheten snart får reda på hur Sverige verkligen ser ut.

 2. Olga Granlöf

  ett vinklat blogginlägg, tycker jag som är skolkurator, och vet att allt inte är svart och vitt

  • nej allt är inte svart eller vitt, men om man stämmer en kommun har man som regel på fötterna. Jag tror inte man skuldsätter sig för miljoner utifrån att inte veta vad man gör. Även Skolkuratorer vinklar utifrån sitt synsätt. jag har också jobbat inom skolan och vet att det finns olika sidor. Men jag har också sett mindre bra skolkuratorer. Så låt oss säga ibland kan även pappor ha rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s