Att lämna sina barn

15 svar till “Att lämna sina barn

 1. Suzan Göransson

  Tack för att du skrev en förklaring till varför du avgick, blev väldigt förvånad och undrade vad som hänt . Tycker detta har skötts på ett väldigt dåligt sätt och förstår att du avgick med omedelbar verkan . Vill tacka dig för allt du gjort under din tid som du arbetat med föreningen . Sänder dig en kram !

 2. Bra gjort Anne … man ska inte krusa falska & oärliga människor utan dom lämnar man bakom sig , & tids nog kommer gud att skipa rättvisa även bland dessa ynkliga människorna …

 3. Jag är ny i Samhällets Styvbarn m kände mig så välkommen o stöttad av dig o dina inlägg. Jag förstår dig verkligen o jag håller med Kenth. En vacker dag så får de va de förtjänar. Tyvärr är de alltid de oskyldiga som får lida först m de kommer en dag då de händer även för dem… ta hand om dig o jag hoppas ändå att du finns kvar att kunna vända sig till… kramizz

 4. Jag är inte insatt i någonting med styrelsen o sådant, och ibland har jag tyckt att du kan vara lite väl ”mammig”. men en sak som jag alltid tyckt om dig och trott om dig är att du är 100% engagerad! bara den tid du lagt ner på att skriva på medlemssidan, fast du har en massa annat är göra, är beundransvärd! Och som sagt; manipulerande i ideella styrelser är tyvärr vanligt. många tror att just de är bäst på att föra andras talan! Jag önskar dig all framgång i livet och tycker att det är tråkigt det som hänt, för din skull och ( förhoppningsvis inte) för hela föreningen. Och givetvis instämmer jag i Genusfrågan! Kram!
  Min andra emailadress har inte stämt på ett halvår upptäckte jag just..

 5. Trodde och hoppades på att vi var förskonade från sådan skit. Hur kan man bara göra så??? Känner en oerhörd saknad av att Du avgått. Var rädd om Dig Kram

 6. Nu är jag också rosenrasande!!!! OCH ARG!! Man gör inte så som gjorts mot dig. Kram!

 7. Men så trist!! Jag är en av dom här styvbarnen och har verkligen känt när jag har följt vad du skriver att du har slitit för oss…har känt mig trygg med att veta att det är just du som har drivit dessa frågor till stor del!!!
  Hoppas bara att den som tar över har samma engagemang och empati för frågan som du har.
  Måste till sist säga att detta var inte snyggt gjort mot dig…falskt och nedrigt…man ställer sig frågan…kommer dessa människor ”föra oss andra bakom ljuset också” ?!
  Ett stort lycka till vännen och en stor kram!!
  Jag heter också Lill…så det är inte jag som har skrivit kommentaren ovanför 🙂

 8. Detta är inget som förvånar mig. Jag blev mycket sämre behandlad än Anne Skånér. Jag blev fråntagen mobiltelefon och kamera, om jag inte lytt den omedelbara ordern, då hade jag inte fått tillträde till mötet som jag var inbjuden till? Till sist. Ett möte i Göteborg urartade. Jag vet att det fanns personer på mötet som inte hade betalt sitt medlemskap. Jag var en en betalande medlem, men fick inte tillträde. Det är dags att man rensar i leden. Anne Skånér gjorde mig inte riktigt så illa som Yvonne Palm & Co. Men det är bra att hon tar sin Mats ur skolan och avgår.

  • det handlar inte om vem som blivit mest illa behandlad. Jag accepterar inte påhopp och namn här på det sättet. Eventuella personangrepp om sådana finns vill jag svara för själv. För min egen del anser jag att Samhällets Styvbarn har rätt att välja den styrelse de vill ha. De har valt att inte ha mig kvar och det har jag accepterat, även om jag anser att sättet man gjort det på kunde varit smidigare och mer renhårigt.

 9. Inge Pihlström

  Man nominerar kandidater till valberedningen vad jag vet.
  Och om ingen har nominerat dig Anne så är det tråkigt.
  Jag förstår inte varför du avgick direkt och inte satt kvar till årsmötet?

  Men världen stannar inte för det.
  Nytt blod kan ibland vara positivt i förbund och föreningar

  • ja nytt blod är bra Inge, men jag föredrar att det går just till att man t.ex talar om att styrelsen eller vilka i styrelsen som kandiderar igen när nomineringslistan skickas ut. så har det varit i alla föreningar o i Samhällets Styvbarn tidigare, då ser medlemmarna vilka som ställer upp igen. förstår mycket väl att det finns vissa krafter som tycker det är bra at t jag försvinner. jag avgick på stående fot för att man fört mig bakom ryggen och det gillar inte jag.

 10. Karl-Eric Bergh

  Hej Anne det här är inte förvår mig inte. Dina ”lagkamrater” har varit lite
  märkliga i sina antydningar om hur det ska vara. Det har ju faktiskt synts
  väldigt väl. Du har ju vid flera tillfällen nämnt att en person skulle kontakta
  mig, men denne person har ännu inte lyft itt finger för att göra detta, dock
  har hans blick hellre flytt undan när vi möts. I mina ögon så är den personen lika usel som vår projektledare var i STB.
  Lycka till med framtiden och jag liksom du har väldigt bra kontakt med våra tidigare medlemmar i Stulen barndoms riksorganisation.
  Hjärtliga Hälsningar från

  Karl-Eric Bergh

  • hej karl-eric tack för respons. vi har alla för o nackdelar, framför allt handlar det om att inse var man uträttar bästa jobb. jag är inte perfekt…men jag har mina styrkor. men jag vill nog inte jämföra någon med Peter L. han är i en klass för sig….kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s