2012 – gästskrivare

Detta är en gästbloggare hos mig Lennart LIndgren Grand Clement, som har ett förflutet inom socialtjänsten. Han skriver här om sin sina tankar på solidaritet och medmänsklighet.

…året då den sociala och emotionella välfärden rasade. Det här är året då vis ser sittande och stillatigande, ser kvinnor som män sitta utanför våra gallerior både i centrum och utanför. När vi ser välfärden rasar, vi ser resultatet av Allianspolitiken och hur den fungerar. Det är då vi måste resa oss upp och visa solidaritet med dem som lever som marginaliserade. Det är dags att säga stopp nu! Nu är det nog. inte ens min hund som är gammal o sliten har det lika djävligt som våra bröder och systrar som bor på gatan och är de mest utsatta  i samhället.

Det är därför  det är viktig att vi reser oss nu och säger irån, för vi går snart in i en ny valperiod. Därför skall vi resa oss och manifestera mot utanförskapet som byggts i vårt samhälle. Ingen människa eller individ skall behöva leva så. Som villkoren formulerats av borgerskapets formulering för vad som kallas för ”vällevnad”. Det är nu vi måste börja tänka till och ta hand om varandra ”och dom andra”. Situationen vi står inför är svår och inte lätt att lösa, vi kan inte bara ösa ur skattesänkningarnas och statsfinansernas bottenlösa kista.

Vi måste våga ta upp vår gamla röda Fana och ta till vara på intressena för vår gamla trogna skara. Nu är det nog.

Lennart Grand Clement Lindgren

Ett svar till “2012 – gästskrivare

  1. Berit Emanuelsson

    Tyvärr verkar det inte bli någon större förändring med en ev.S-regering då Lövén deklarerat att den politik som sjösatts av borgarna kommer att fortsätta.Jag är inte förvånad.Följderna av den politiken är vad vi ser idag.Den påbörjades tidigt 90-tal av Göran Perssons S-regering,så ett val mellan borgare och Sossar blir ett val mellan pest och kolera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s