Pengar är inte detsamma som lycka -statsministern sviker sina barn

Jaha så skriver jag om pengars mindre betydelse för livet. Herre min tid lyssnade på Pida Degermarks radiodoimmentär. En kväll med prinsen, att bli firad 16 år gammal utan att förstå eller ens ha något fotfäste mer än i det ekonomiska samhället. Att vara en produkt, någon som alltid måste vara bäst. Det räcker inte med tvåa, säger Pia Degermark, du måste vara nummer ett.

Vad saknade hon mest när det var mest turbulent – kärlek och värme. Det är väl vad alla barn borde ha rätt till även m föräldrarna är rika eller maktiga.

Om Pia o hennes liv tänker jag inte rota mer, det gör andra så bra. Jag tänker dock över fenomenet att växa upp rätt. som Reinfeldts son, vi kan ju förfasa oss över honom, men just att växa upp i det bästa av världar. det finns pengar, makt och glans. Föräldrar som syns och är duktiga. Svenska folket beundrar Reinfeldt, stockholm gillar Filippa. Hon bakar lite kakor i pressen, ser lagom helylle ut.

Vilken djävla livslögn. Ett barn som figurerar i pressen som rasist, i bråk etc var finns föräldrarna. En djävla pressekreterare talar om att familjen mår bra när skyddsvakten tagit livet av sig på husets toalett.

Felippa tiger. Hon finns inte. Pappa är utomlands och representerar. Jag har aldrig älskat överklassen men statsministerparet är i mina ögon de sämsta föräldrar vi kan ha. En missbrukande mamma förlorar sitt barn omgående. En kvinna/familje med midre glamorösa förhållanden förlorar sina barn och om moderaterna får bestämma måste överlämna dem till adoption.

Jag är så arg och förbannad. När överheten skiter i sin roll, när barnen lämnas där hän. För att bägge tycker att karriären är så viktig att barnen blir nummer två. Jo jag har sett bilder där statsministerfamiljen visar upp sig på premiärer med barnen. Halleluja..ska vi le eller gråta. Faktum är att det nuvande statsministerparet är landets sämsta föräldrar. Där saknas empati och kärlek. Omvårdnad och ömhet. När fan så vi vi Filippa baka med barnen, Fredrik åka på Gröna Lund med barnen – aldrig. Men vi ser Fredrik som den person som har landets förtroende som statsminister nummer ett. Skit på dig Fredrik i mina ögon är du landets sämsta pappa och Felippa baka hur mycket du vill men du är en djävla usel mamma. Jag vet missbrukare och utsatta som älskar sina barn mer än vad ni någonsin visat. Jag tror helt kallt att de mest olämpade föräldrarna är den ekonomiska överklassen. För de ser sina barn som djävla komplement till sina egna liv. Mammor med modenojor där barnen kläs i miljonkläder, hundar som ser ut som julgransbelysning och pappor som byter kärlek mot plånbok. Å så frågar nån varför jag misstror..hellre en knarkande mamma med barn för hon älskar sitt barn någonstans och måste slåss. Överklassfamiljerna kan gömma sitt skit bakom dörrar dit ingen kommer in.

UNTNystart Ekonomi och JobbSR AftonbladetExpressen, SVD, DNSVT, TV4  Nyheterna ,Alliansfritt Sverige, Newsmill, socialpolitik, socialaktion

9 svar till “Pengar är inte detsamma som lycka -statsministern sviker sina barn

 1. Känner du familjen Reinfeldt?
  Är man en bra mamma om man bakar med barnen och en bra pappa om man går på Gröna Lund med barnen?

  • nej jag kännder dem inte. vad jag änker är vad man gör tillsammans, finns för varandra. Då kan gröna lund o pepparkakor vara en del av detta. sedan tror jag att många inte ens har råd med detta men ändå ger sin barn kärlek,

 2. Tummen upp Anne Skanner. Det är ju bla detta jag menar att barnen behöver sin äkta kärlek och trygghet som bara riktiga mamma och pappa kan ge så barnen kan växa upp till kärleksfulla,trygga,ansvarsfulla tonåringar och så småningom vuxna människor.Visst kan andra ge kärlek åt andra men det är ej samma ändå.

  • Låt oss vara överens. ibland räcker det inte till. I pias fall fanns en biologisk familj men det räckte inte till. Kärlek är utan förbehåll där jag är nummer 2 o barnet nummer ett. kram o ljus till dig

 3. Helt urspårat, du verkar vara en bitter människa.

  • Nej jag är inte bitter. Men jag tycker att människor som har förutsättningar skulle kunna vara bättre föräldrar. du borde kanske prata med dem som förlorar sina barn o inte har det sociala skyddsnätet. Bitter nej jag är rätt så arg av mig.

 4. Men snälla, när f#n såg vi Mona Sahlin baka bullar med sina barn? Är Mona i dina ögon en jädrans dålig mamma utan empati och kärlek eller har du för röda brillor på näsan?

  • nej jag menar att har man tre barn varav det ena alltid låter tala om sig i negativa sammanhang o bråk. att man som förälder inte finns på plats t.ex en anställd i staben tar livet av sig. utan via en sekreterare säger att allt är lugnt. hade det varit mina barn hade jag brutit åkt hem och ställt upp. Låt mig dessutom säga en sak Mona skulle aldrig ha övergivit sina barn och det gjorde hon inte. dessutom var de när hon var partiordf vuxna. ja jag har nog röda brillor medan du har de blå. faktum är att sk vanliga föräldrar skulle för länge sedan haft problem med sociala myndigheter om deras barn varit inblandade i de saker som i det här fallet skulle det varit utredning på gång för länge sedan.

 5. Kärlek måste ges utan förbehåll, inte för att du gör någit…utan för att du är du. Kärlek kan inte köpas för pengar.
  Mina barn får inte dyra mobiltelefoner och märkeskläder, men de säger själva att de är lyckliga och har en bra familjesituation. Vi är inte rika, men vi är tillsammans, vi pratar och gör saker tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s