Tack Anne för dina sympatier hälsar Reinfeldt och Borg

Inom Nya Moderaterna är vi alltid måna om våra väljare. Ja du läser rätt våra väljare. Självklart vet vi att de marginaliserade och människor i utanförskap inte har något intresse för vår politik. De förstår ju inte vilken genuin känsla för människor vi har. Vi vill ju verkligen inte att den gruppen ska finnas, ja det kostar er som arbetar en massa pengar som vi kunde använda för att sänka era skatter med.

Vi vet ju att svenska folket egentligen inte vill betala skatt, utan själva få ansvara för sina kostnader. Blir man sjuk finns fina försäkringar som ger möjlighet att få bra sjukvård den offentliga finansieringen är dyr och det blir bättre för dig om du själv avgör vilken sjukvård du behöver. De allmänna finansieringssystemen är ett påfund som vi tvingades ta över och det går inte även om du önskar det, avskaffa dem på två mandatperioder. Men det 5:e och 6: jobbskatteavdraget garanterar dig mycket mer kvar i plånboken. Pengar som du själv kan använda efter eget tänk utan att vi lägger oss i.

Problemet är att vi har väldigt få som vill som vill arbeta. Vi skapade RUT för att du som jobbar ska kunna ha lite hjälp hemma utan att det kostar hela din lön. Ja om du är ensamstående mamma vet vi ju att just du är hjälpt av detta. Samtidigt kan alla som inte har utbildning och kompetens få en möjlighet till jobb, självklart med löner som motsvarar det de kan – ingenting. De flesta är ju icke etniska svenskar och det här är ett bra sätt ja inte bara för dem utan för alla som inte når upp till kraven att klara en normal skolgång. Vi behöver verkligen arbeten med låga löner för att du som är duktig skall få lite högre.

Vi vet att människor reagerar mot skolsystemet, men problemet är att den kommunala skolan tror att alla kan nå resultat. Det vet ju att så är det inte. Jag och mina kolleger hade säkerligen fått högre betyg i en friskola än de kommunala skolor vi tvingades in i. Anders gick ju Komvux visserligen men med en bra friskola hade han fått bra betyg. Vi vet ju att föräldrar med ambitioner inte tillåter sina barn något så simpelt som kommunala skolor. Det är vinsten som är drivande i att skapa en bra skola, sedan får forskare från USA säga vad de vill. Börjar de inte bli lite kommunistiska i sin inställning.

Om vi lyckas få bort alla från bidragssystemen, som sjukförsäkringen, A-kassan och andra allmosor får vi mer pengar över. Det är populärt att bli socialbidragstagare i Sverige, på tok för höga bidrag. Sjukförsäkringen ja är du riktigt sjuk vill du ju jobba och då jobbar du. Inte hindrar vare sig döden eller andra problem dig från att bli en ansvarsfull konsument. A-kassa skall vara en press på människor att vilja jobba inte vara arbetslösa. Vi vet ju hur många jobb det finns och att marknaden skriker efter arbetskraft. Om inte lönen räcker på ett jobb får man finna sig i att ta två eller tre jobb. Så är det i vårt samhälle.

Lön efter kompetens och prestation är vårt motto. Socialisterna hänvisar till Marx han sa faktiskt till var och en efter sin förmåga. Det följer vi du som inte har förmåga för lite betalt och andra bättre. Vi måste ju prata om lojalitet och kollektiv, men egentligen avskyr vi orden. Lojal är man mot sig själv, sin klass och närmaste. Kollektiv är en kvarleva från socialdemokraterna, som ville att alla skulle gå i ledband.

Vi hyllar friheten för dig och oss. De som inte röstar på oss är emot frihet och individens rätt att bestämma över sina liv. Tänk på det när du röstar nästa gång. Och du oroa dig inte över kriminaliteten, vi låser in fler än någon annan regering har gjort. Och våra dåliga siffror nu, det är medias fel som inte förstått hur bra vi styr Företag Sverige AB. Du är kunden du bestämmer.

PS Mediahatet mot Billström är emot det vi står för. Egentligen tänker han högt exakt det vi tänker tyst. Men som regeringsansvarig kan vi inte gå ut och säga det. Hoppas Billström förstår att vi offrar honom för att du skall rösta på oss. SD:s åsikter är inte nya vi har haft dem länge inom partiet men vi låter dem inte komma fram. Det är bättre Jimmie Åkesson får husera med sitt SD det håller oss vita så att säga.

Tack igen för ditt brev vi är övertygade om att du och jag förstår varandra fullständigt.

Vänliga hälsningar Fredrik och Ander

SR Aftonbladet, Expressen, SVD, DN, SVT, TV4  Nyheterna Alliansfritt Sverige, Metro

 

2 svar till “Tack Anne för dina sympatier hälsar Reinfeldt och Borg

  1. Vill du betala 100% i skatt och få matkuponger, rösta på socialdemokraterna då, för partiet ur tiden !

    Hälsningar socialdemokraterna.

  2. tack för dagens goda skratt, det behövdes…..bara tråkigt att det nästan fastnar i halsen eftersom det ligger så mycket sanning i orden. Det är skrämmande att folk som trots allt har skolutbildning inte ser igenom dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s