Det är något varmt med punkare

punkparI lördags var ute o krogade. Länge sedan sist, men sist men inte minst faktiskt rätt kul. Började aftonen med min kompis Pernilla från Uppala o taxi till Hornstullstrand, med en taxichaufför på 020 som borde sluta jobba inom yrket. Maken till otrevligare och osympatisk chaufför får man leta efter. Men honom anmälde vi på plats. Suck serviceyrke är att kunden har rätt men här var det en annan tongång.

Nåväl vidare till Kellys med Tunnelbana, snubblade över Rebellrobban vid Slussen som i vanlig ordning var omgiven av såväl yngre som äldre fans. På Kellys är musiknivån hög men stämningen rätt okej och efter att ha ramlat in i ett gäng av punkare från 20 och uppåt blev det riktigt roligt. Träffade en grymt trevlig tjej som visade sig inte ha Facebook, hon faktiskt avskydde det. Vi hade en trevlig pratstund som slutade med att jag fick en Ros…hoppas du läser Bloggen!

Paret på bilden ovan var en ovanlig syn i 2013 vimlet. Han är lastbildschaffis och tjejen skriver boken om sitt liv. Jag bara väntar med spänning på den boken. Kanske var det punkgänget som samlades på Kellys som gjorde kvällen lite annorlunda. Eller var det ”grabben” från Storuman som flyttat till Stockholm o byggt hus i Huddinge för att det blev billigare än bostadsrättsetta på söder.

Han var en sällsynt fågel som allt efter ölen tilltog blev allt mer pratsam och eftersom han var en tvättäkta norrlänning sa han att normalt pratar han inte mycket alls. Det kunde vi inte kontrollera.

Tja allt roligt har ett slut och knorren var en snäll Taxichaufför från Taxistockholm, hemma väntade Axel som fick en sen nattpromenad. Så där ja nu har jag roat med för flera veckor framåt.

Träffade under utekvällen Arne Swedin, Gum Hemström mfl i den stockholmska vårnatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s