Nu stundas nytt familjehem för fagerstapojken

NU STUNDAS NYTT FAMILJEHEM FÖR FAGERSTAPOJKEN

JAG ANKLAGAR
Det finns gränser hur en socialförvaltning/nämnd får bete sig. Pojken som rymde från familjehemmet efter rädsla för hot är nu utan föräldrarnas vetskap placerad i ett nytt familjehem. Socialtjänsten i Fagersta informerade inte om rymningen eller omplaceringen. Jag anklagar härmed Fagersta Kommun för brott mot Barnkonventionen och Europakonventionen För Mänskliga Rättigheter. Sveriges mest välrenommerade Vänsterkommun, Fagersta, har en skamfläck som är så stor att Vänsterpartiet i Sverige borde skämmas. Hur kan en inkompetent socialarbetarkår med en inkompetent socialchef få fortsätta sitt jobb på en av de viktigaste posterna vi har inom en kommun.

Om något hänt dessa barn som slutat med t.ex dödlig utgång hade troligen familjen fått begravningsräkningen precis som i fallet Donia i Simrishamn,
Jag anklagar Fagersta Kommun för att uppsåtligt förstöra en från början fungerande familj, där mamman varit ledande vänsterpolitiker i 7 år. Samma politiker hon samarbetat med har nu varit med o beslutat omhänderta hennes barn. Ordförande i socialnämden är så feg att han inte ens vågar hälsa eller säga hej till mamman när de möts i affären. Jag anklagar FagerstaPosten lokaltidningen i Fagersta för feghet o bristande journalistisk kompetens eftersom man känt till hela den här historien utan att lyfta ett finger av rädsla för politiker o tjänstemän. Jag har alrig ens tänkt tanken att demonstrera i Fagersta utanför Kommunkontoret men nu är vi på gång och det hoppas jag blir en riktig djävla skam för hela Kommunen. I denna Kommun har mina barn växt upp, I denna Kommun har socialtjänsten aldrig fungerat inte nu och inte under socialdemokraterna.
När skall kommuner i Sverige som bryter mot alla lagar och regler granskas och ställas till svars för sitt beteende,
Följande namn förtjänar att publiceras:
Ola Wahlsten, platschef för lokaltidningen FagerstaPosten, vars ägare finns i Västerås (VLT)
Kommunalrådet Stig Henriksson (V) som inte vågar ta i tu med rättsrötan i sin egen kommun.
Agnet Lennartsson, utredare och socialsekretare för barnen och den biologiska familjen.
Sari Korpelin, enhetschef på IFO i Fagersta Kommun
Christina Kalionen Socialchef sjuksköterska
Niklas Nisse Bergström, 1:e vice orfdörande i socialnämdnens (socialdemokrat)
Teemu Sulin ordinarie ordförande i Socialnämnden för Vänsterpartiet

NI ÄR VÄLKOMNA  att stämma mig för förtal jag motser verkligen det. Jag lovar att det skall bli tidernas rättegång o jag har inte stulit fagerstabarnens identitet de är tillräckligt kloka för att kunna föra sin egen talan vilket FAGERSTA KOMMUN INTE VÅGAR DEM LÅTA GÖRA.

Fagersta har devisen Här får du livstid, nu förstår jag vad de menar

I det demokratiska Sverige funderar allt fler föräldrar som har kontakt med Sociatjänsten o på orättvisa grunder anklagas att lämna landet. Det måste vara något fel i ett land där man snor barn från fungerande familjer och där barn och föräldrar nekas alla möjligheter. Undrar hur detta skall påverka valet i Fagersta nästa år.

SR Aftonbladet, Expressen, SVD, DN, SVT, TV4  Nyheterna Alliansfritt Sverige, Metro, Uppdrag Granskning

RosenRasande

Från ett helvete till ett annat eller. Pojken som inte fick använda rullstol och som till slut blev så rädd för familjehemsfadern att han rymde från familjehemmet, väntar på ny placering. Detta kunde varit rubriken i VLT  (Västmanland Läns Tidnng) Västerås

”FOSTERPAPPA ”JAGADE RULLSTOLSBUNDET FOSTERBARN MED BIL.

Polis och socialjour fick ingripa efter det att pojken ringt 112.”
Men vem trodde väl att länets största och enda tidning skulle  bry sig. Och definitivt inte den lilla lokaltidningen som sitter i knät på tjänstemän o politiker.

Visa originalinlägg 1 003 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s