barn bakom galler utan rättigheter i lvu

Vi anmälde till polisen om att vi misstänkte att det var fel i familjehemmet. Flera mail handlar om detta. Föräldrar vars barn tagits om hand där föräldrarna fått imdikatioer på att något är fel. Vad gör polisen jo de skickar anmälan till familjehemmet och socialförvaltningen med hänvisning till att barnet är LVU:at.

barnbakomgallerJag har flera fall på detta, vilke får mig att fundera över barnets rätt och föräldrars rätt till att känna något är fel. Har socialtjänsten tagit över polisens utredningsverksamhet tillika familjehemmet. Då förstår jag att barn kan dö i famijehem utan att polisen gör något eller att barn som utsätts för övergrepp måste gå via sin socialtjänst för att få hjälp. Det kanske är så att Polisen som fungerar som handräckarare åt socialtjänsten har samma uppfattning om placerade barn som samhället i övrigt – deras röst räknas inte oxh deras biologiska familj har ju förlorat barnen alltså anser Polisväsendet och åklagare att barn och biofamiljer har fel. Låt mig jämföra – du bli blåst på pengar eller annaty – du anmäler till polisen att du misstänker A. Polisen skickar din anmälan till A som säger så är det inte, Fallet läggs ner.

Likhet inför polisen är människor med makt o position. Barn i samhällets vård glöm era rättigheter. Ni är polisens bästa grupp i att behöva göra något. Här är ett fall där polisen kommer att lägga ner misstanke om Munchausen br proxy i ett familjehem: 1. Hon är sjuksköterska…

2. Verkar mycket ”fäst” vid barnet…(2 olika/oberoende sjukvårdspersonal har själva noterat detta, att fostermod ”inte ser barnets behov”).

3. Fostermod. söker sympati och uppmärksamhet….(hon fick egen kontaktperson för att kunna ”hantera” umgänget), och ex hon ljuger om vad som sägs under de övervakade telesamtalen för att kunna berätta för soc hur ”dåliga” föräldrarna är.

4. Jag vet inte om hon försöker ställa sig in hos annan sjukpers. Men hon byter oftast läkare innan de hunnit utreda färdigt. Här försöker hon ALLTID att FÖRMINSKA pojkens symptom….”rosslet” har blivit MYCKET bättre på sista tiden……vi behöver nog inte dessa prover…..

5. Jaa, hon har sett till att få kontroll över förskola, bioföräldrarnas UP (med fullmakt), hon ser till att få veta ALLT om ”föräldrarnas leverne” och sjukdomstillstånd……på ett som jag tycker är ett sjukligt sätt…..

6. Nej, hon anser ju inte själv att hon skulle vara en del av problemet……

http://www.cigna.com/healthwellness/hw/medical-topics

I Fagersta anmälde socialtjänsten den biologiska familjen för samma syndrom men åklagaren hittade inga fel inte heller psykiatriker. Men symptomen ovan borde få rätts- och socialtjänsten att agera. Tilläggas om socialtjänsten inte ansett att misstanke om brott eller fel begåtts . lägger man ner,

Den här kvällen fungerade inte deras länkar till anmälan.

Men Polisen går socialtjänstens ärende inte barnens.

SR, Aftonbladet, Expressen,  DNSVD SVT, TV4  Alliansfritt Sverige, UNT ETC

Ett svar till “barn bakom galler utan rättigheter i lvu

 1. Sveriges tjänstemän(på alla myndigheter som får ärenden ang.barn) verkar ha politiskt( korrupt )order för att göra Sveriges barn brottsliga och psykstörda så mkt. som möjligt.
  Om ni ska anmäla tex,fröken som kränker och trakasserar barn på skolan, då hela flocket av tjänstemän(rektor, kollegor,Skolinspektion,BEO.JO,DO,Polis,Kurator,Socialen,Tingsräten , Förvaltningsrten, olika nämnden och alla andra som har samröret med berörda tjlnstemän och kommunanställda i ärende, Datainspektion,Granskningsnömnden, IVU,Korruptionsnämnden,etc.) ska göra så att fröken ”Har rätt ” redan början och barnen ska bortföras hemifrån och bara försvinna(stängs in hos de där kommunanställdas kollegor).Föräldrar försvinner från kommunen på något sätt de med. Det finns Psykiatriska tvångsvården i samarbete med socialenockså för det,om de inte försvinner. Barnkonvention blir aldrig lag i Sverige,sålänge alla myndigheter ockuperade av korrupta sossar.
  EXEMPEL Dn.se
  I fjol blev det ramaskri när programledaren Rakel Wärmländer attackerade en docka med en sax i barnprogrammet ”Philofix” i Barnkanalen.
  I fjol blev det ramaskri när programledaren Rakel Wärmländer attackerade en docka med en sax i barnprogrammet ”Philofix” i Barnkanalen.

  Programmet anmäldes också till Granskningsnämnden som nu friar programmet.
  Anmälarna ansåg att barnprogramledaren ”torterade” och ”styckmördade” en bebisdocka efter att dessförinnan gjort ”bajsmuffins” och en kattlådekaka med kattströ och kattbajs, allt under bästa sändningstid. Granskningsnämnden för radio och tv uttrycker förståelse för att inslaget kunde uppfattas som obehagligt och skrämmande.
  Enligt Granskningsnämndens protokoll höll programledaren höll upp en docka och sa ”för nu är slutet nära”samtidigt som hon stack saxen i dockans bakhuvud. Hon fortsatte att klippa upp dockans bakhuvud och sa ”det här pysslet kräver en ganska vass sax så det kan vara bra att ha en vuxen med sig”. Därefter petade programledaren ut dockans ögon och sa ”känsliga tittare varnas”.

  Saxen stacks i dockans bål och en ljusslinga kördes in i dockans ögon och mage. Dockan visades slutligen upphängd på väggen.
  TT/DN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s