Skicka en kärlekblomma över nätet

Allt blir så mycket enklare med internet. Vi kan beställa allt från flygresor till läkarbesök, hemkörning av matkassen. Nu kan vi också beställa blommor via datorn. Slut på problemet med att springa till blomsteraffären med andra ord, stå i kö och slutligen lång diskussion om vilka blommor det skall vara.

Har du missat kärastens födelsedag, då är det här stalltipset för dig, bl.a. Hittade en sida som heter Skickablommor, som ombesörjer allt från begravning till blomkrukor. Butiken heter Gloriosa Blomsterhandel. Leveransen är snabb den beställda blomsterkvasten till kalaset eller mormors 80-årsdag anländer samma dag som det beställs.

Tittar man på hemsidan, är den väldigt lockande. Buketter i alla varianter och med massor av blommor att välja på. Krukväxter för alla tillfällen, om än lite mer begränsat än på snittblommor.

Om jag som köpare inte är nöjd med blomfärgerna på bilden, ges möjlighet att välja färgkombination. Det tycker jag är kundfrihet, att inte vara slaviskt bunden till just det man ser på bilden.

Priser och leveransvillkor är tydliga och hela sidan är enkel och lätt att ta sig fram på. För den som vill skicka blommorna lite längre bort än i Sverige finns också möjligheter. Shopen åtar sig det också. Priserna undrar ju vän av lite pengar. Det är lite billigare än i blomsteraffären, kostnad för leverans tillkommer. Men helt klart, en perfekt tjänst för den som av olika anledningar inte kan ta sig till en blomsteraffär eller du som ”glömt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s