Hej Tobias Billström du är ett hot mot yttrandefriheten o jag är så tacksam

Hej  #@Tobias Billström, jag blir så glad över ditt sätt att uttrycka dig. Äntligen har jag förstått varför din partiledare för några år sedan sa att vi som varit utsatta för vanvård inte kunde förvänta oss någon ersättning. Det skulle bli orättvist, sa Reinfeldt i tidig morgonsändning. Men det är inte Tobias Billström när dina kapitalvänner försöker sno mina skattepengar eller anlitar dyra advokater för att få fortsätta utnyttja systemet.

Minns du att Maria Larsson var på väg till Sverige för att sedan tvingas in i era beslut. Ditts parti och Centerns. Nu förstår jag mer om varför. Vi gamla barnhems- och fosterbarn skulle självklart vara tacksamma över några icke förpliktande ord i Stadshuset av er talman. Egentligen Tobias var det väl så att vi fick skylla oss själva att vi inte föddes i dina kretsar utam i familjer med dysfunktionella o sociala svårigheter. Jag tror vi alla gamla styvbarn är så tacksamma över att ha blivit slagna, våldtagna och förnedrade att vissa inte ens längre orkar leva i samhället. Å alla de i modern tid efter 1980 skall självklart vara lika glada över att ha varit madrasser åt fosterpappor, slagits, behandlats sämre än hunden, alltid fått höra om ur vilka hemska bakgrunder de kommer ifrån. De kunde självklart gjort ett bättre val eller hur! Tacksamma o tystade skall de de dock vara tycker jag. För tänk de hade ju inte varit doktorander, pedofiler eller företagare idag utan insatserna från Samhället.

Jag tillhör ju dem som är väldigt otacksam. Men jag skriver inte på ledarsidor, eller i dina vänners medier, jag skriver i min blogg. Jag är tacksam att du inte tagit bort den rätten för oss andra att uttrycka vår sak. Vet du Tobias, att vara infödd etnisk svensk är inte att vara tacksam över att vara i det land du skapat under dina år i politikens högborg – regering o riksdag. Jag är inte ett djävla dugg tacksam, å skulle jag bli inbjuden att bli svensk på dina premisser skulle jag tacka nej. Skillnaden Tobias Billström är att jag har inga valmöjligheter, men du vet de otacksamma, de har vänner, släkt över hela världen som kan ta emot dem. Men då säger du givetvis – dra dit otacksamma person. Hur många vänner i världen har du Tobias Billström som öppnar sina armar för dig? Har du någonsin funderat över livet ur intellektuella perspektiv o analyser. Du som studerat vid Camebridge , är förstås lite finare än jag o mina vänner.

Du skriver ”OK. Så du behöver inte sjunga nationalsången, äta prinsesstårtan eller ens glädjas med alla andra som får sina medborgarskapsdiplom imorgon.”

Tror du alla som får medborgarskap med automatik jublar o talar om det perfekta landet Shangre La Sweden eller att de genomgår detta för att förhoppningsvis bli accepterade som svenskar! Jag tror att ditt sätt att skriva om dem som tar emot diplom eller annat är så himla kränkande för du fråntar dem rätten att uttrycka sina demokratiska rättigheter – nämligen att också berätta om det långa lidandet fram till dagen då kommunalrådet som de inte vet vem är tar dem i handen o hälsar välkomna till Sverige.

Jag fick en idé Tobias Billström alla vi infödda sedan generationer vita fina, och uppfostrade svenskar i social barnavård, som är kritiska mot dig dina partivänners sätt att göra människor fattigare, blunda för allt utom er själva, kan ni upplösa våra medlemskap i Sverige och deportera oss. Somar Al Naher, ville ha en ursäkt den 6 juni för allt lidande fram till medborgarskapet. Då ber du henne hålla käften. Men jag vill ha en ursäkt, kompensation för alla som farit illa därför att sådana som du bara ser sin egen värld.

Nadine 7 år skall utvisas trots att hon vet annat än den familj hon bor hos. Det är din politik som styr. Två syskon riskerar utvisas när skolan slutar trots att de inte har några anhöriga på barnhemmet där föreståndaren knullar småbarn. Tänk Tobias Billström vad vi skall vara tacksamma och inte minst de utsatta barnen, skall de skicka tacksamhetsbiljetten till dig.

Läs även den här länken Hesselby Slott Stockholm Folk Festival  ”

Berör och berörd – musik är både och

SRAftonbladet, Expressen,  DN SVD SVT, TV4   UNT ETC

Jag vill ha en ursäkt,  Billströms svar

 

5 svar till “Hej Tobias Billström du är ett hot mot yttrandefriheten o jag är så tacksam

 1. Jag rebloggar inlägget!

 2. Reblogga detta på Tankar i natten och kommenterade:
  I går skrev jag ett inlägg, där jag försökte stå upp till försvar för Samar Al Naher mot Tobias Billgrens krav på att hon skulle visa tacksamhet för att hon fått stanna i Sverige:
  https://holtter.wordpress.com/2015/06/06/en-kuggfraga-sa-har-pa-nationaldagen-vilka-far-uttrycka-kritiska-asikter-om-sverige/
  I dag rebloggar jag Anna Skanérs inlägg.
  Skälet till att jag skrev mitt inlägg och nu rebloggar är att jag vill ställa mig solidarisk mot berättelser som visar på kränkningar i barndomen. Både Samar Al Naher och Anna Skanér är trogna sina barndomsupplevelser och jag vore en okristlig skitstövel om jag inte lyssnade.
  Svaret på berättelserna är inte att de skulle haft det värre i Långtbortistan, utan vi har att ta ställning till berättelserna här och nu.

 3. Tobias med övriga vänner- tjänstemän och kommunanställda: vi vanliga medborgarna aldrig hört talas om eller sett er tacksamhet för våra skattepengar(dvs. hela samhällets bidrag) ni alla lever på rikt och roligt, till skillnaden av arbetarfsmiljer, ensamstående mödrar, svenska folket med invandrarbakgrund , fosterbarnen och övriga vanliga medborgarnas barnen som inte är miljonärer eller inte tillhör till era korrupta nätverk.

 4. Som samhällets ‘Styvbarn’, anser jag mig ha rätt att kommentera både dig och Billström.
  Problemet är att ni båda har ”RÄTT” !!!
  Och där ligger ‘problemet’. För det handlar om utgångspunkten. Jag blev urförbannad över den här kvinnans Otacksamhet.
  Varför ska Sverige ”klä skott” för att hon och hennes familj haft jobbigt i andra länder ?
  När MINA skattepengar gått till hennes kostnader i Sverige ? Då kan vi ju dra upp Sveriges försyndelser under slavepoken i Afrika också. Du blandar lite päron och äpplen. Denna familj har inte VALT att vara fattig. Men de HAR valt att komma till Sverige. Så jag tycker att de i DETTA sammanhanget ska hålla käft eller DRA !
  Å andra sidan så har du rätt i att deras stelbenta egoistiska regler har förstört livet för många Svenskar. EMPATI, insikt och förståelse saknas helt hos många. TROTS Billströms eloquenta utläggningar känner jag bara spontant för att ”leta efter närmaste dyngstack för att gräva ner honom”. Han borde ha mer kunskap i detta ämne för att acceptera upp till 100.000 flyktingar UTAN att ge dem en REELL chans till en bra start. Det verkar nästan som han (och många Borgare) vill att de SKA misslyckas så de kan peka på detta argument för att inte ta emot några alls !!!
  Du däremot drivs av din empati för människor, för vilket jag högaktar dig. Även om din ”naivitet” verkar grumla din insikt om vilka MEKANISMER som styr. Angrip dessa istället genom att avkläda dessa sina smutsiga motiv, likt Kejsaren som inte hade några kläder !!! Mvh Allan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s