Min livssituation kräver att politiker flyttar ner till fotfolksnivå

Sossar som blir miljonärer och näringslivets lydhundar. En bostadsminister från Miljöpartiet som frotterar sig med turkiska fascister, kallar judar för nazister, inte presterar något inom sitt departement. Politiker som skapar Europas sämst ställda pensionärer. En riksdag där beslut om framtiden för tusentals unga,  utan att ha en vision om vad framtiden innebär.

En Barnkonventionslag där Sverige brutit mot lagen innan den ens hunnit klubbas i riksdagen. Norge har mer än 30 anmälningar för brott mot Barnkonventionen, påsamlat under ca två år.

burp

Straffrihet för myndigheter som utsätter barn och unga för fara – som fråntar dem rätten att ha föräldrar, bestämmer vem eller vilka föräldrar de får ha.

En Rädda Barnen ordförande som fostrats inom socialdemokratin, Veronica Palm, börjar sitt uppdrag för barnen med att kräva Rädda Barnets hösta arvode någonsin, därför att hennes livssituation kräver det.

Så där är ordet ”Livssituation som kräver” pengar, makt och pengar. Politiken är inte de godas arbete, de som är goda har ofta inget att säga till om. Mina favoriter inom S kommer aldrig att få en maktposition eftersom de står för mycket på ”vår sida” och heller inte glömmer sitt ursprung.

Veronica Palms livssituation kräver att hon får 38 000 kr i månaden av insamlade medel till Rädda Barnen, pengar som du och jag bidragit med. Veronica Palms livssituation kräver att hon upprätthåller status och social rang. Det innebär också lite ersättning från Riksdagen för de år hon funnits där. Författaren Christer Isaksson har beskrivit henne som en av vänsterfalangen inom S, färgen har väl tvättats bort ordentligt, helt klart.

Beslut som tas i Riksdagen av Palm, Reinfeldt, Lööv, Björklund och isberget Emma Busch Thor mfl, har undantag, inget av dem gäller regeringen, riksdagen eller höga tjänstemän inom ämbeten och statliga verk.

De behöver inte anmäla sig till arbetsförmedlingen!

De kan vara arbetslösa med oinskränkta inkomster resten av sitt liv!

De kan förutom pension och ersättning från Riksdagen ha hur många ”extrajobb” som helst utan att deras förmåner rubbas!

De kan fatta beslut om att pensionärer skall leva på undantag och svältgräns, och själva leva som kungar och drottningar.

Det märkliga är att förklaringen alltid är densamma – livssituationen kräver det och deras insatser för Svenska Folket har varit tyngt av hårt arbete.

Det är helt okej att tjäna pengar på utsatta och försvarslösa, barn, äldre och fattiga. Din fattigdom är garantin för att de redan besuttna skall kunna stanna kvar i den roll som deras livssituation kräver.

 

Min sammanfattning: Sveriges vanliga människor behöver Barn- och Ungdomsrättspartiet och alla de sk livssituationsrättigheter som följer med politiken har redan satts på bannlysningslistan hos BURP.

Ett svar till “Min livssituation kräver att politiker flyttar ner till fotfolksnivå

  1. Hoppas någon av Dem läser och skäms. Du beskrev allt så som alla vanliga människor ser det och därför SD är så stor, det är i protest till allt det här, inte pga.vanliga folkets rasism. Vi ser ju att de i makten är mkt.större olika sorts rasister och de tycks att hyckla-det betyder jobba som Sveriges politiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s