stora bröst och kåta svenska män

Världen är upp och ner, en tokig förundersökningsledare i Umeå anser att kvinnor med stor bröst och rumpor får stå ut med tafsande från ishockyspelare i Björklöven. Han var ju full och ramlade mot baken och råkade ta på bröstet. Hur djävla klen tror poliskåren i Umeå att kvinnor är och hur hade de agerat om mannen varit afgan, ensamkommande – ska vi slå vad – inte hade de stora brösten tagits till då. Nej då är det självklart ett kulturproblem från en grupp som inte förstår den svenska kvinnans frihet.

Men fulla svenskar har förtur i förlåtelsekön, kanske var utredaren Mikael Lundberg kompis till björklövens spelare och gett löfte att det fixar vi. Men SVT tagit del av förhör med de berörda tjejerna och deras historia går isär med den information som förundersökningsledaren Mikael Lundberg gått ut med.

Under förhör med polisen som kom till restaurangen ska den ena av tjejerna ha berättat att en, för henne okänd, man ska ha kommit fram till henne och hennes kompis när hon stod i baren. Där ska mannen (hockeyspelaren) ha börjat klänga på både henne och hennes kompis. Mannen ska i samband med det ha tagit på en av tjejernas rumpa och bröst – varpå tjejerna knuffade bort honom. Samma händelse ska sedan ha upprepats två gånger och när mannen kom fram för tredje gången ska han, enligt det förhör som SVT tagit del av, ha klappat till en av tjejerna hårt på rumpan. Då ska den ena av tjejerna ha ilsknat till rejält och ha sagt åt hockeyspelaren på skarpen. I samband med det ska mannen ha knuffat ned henne på marken och då slagit på hennes överkropp.”

SVT: Du har ju lagt ner med motiveringen att det inte fanns något uppsåt. Men tjejerna hävdar ju att det gjorde det. Betyder det att du inte tror på dem?

– Nej, men den sammanlagda bedömningen är på alla förhör. Inklusive den som är misstänkt för det här, säger Mikael Lundberg.

Samma argument skulle med andra ord kunna gälla en mörkhyad ung man som ”av misstag” råkade ta på svensk tjej på fel sätt, om han varit björklövare och bott i Umeå och utretts av Mikael Lundberg.

Det som slår mig är att Facebookhatarna tiger som muren, rasisterna tiger och alla som antar att tafsande och övergrepp sker av främst invandrade pojkar också tiger. Det är med andra ord en svensk tradition och kultur att fulla svenska män får tafsa, ungefär som man tafsade på pigan i höladan då det begav sig. Pigan förväntades acceptera detta. Om en full kvinna ”råkade av misstag” röra en mans väl synliga paket inträngt i ett par tighta jeans, skulle han bli smickrad eller irriterad!

I Franrike har vi fått en nu moralpolis som hejas på av framför allt manliga svenskar, som med hot tvingar kvinnor ta av sig sin sjal och hindrar kvinnor med burkini att vara på stranden, är det kanske kåta europeiska/svenska män som vill se nakna tjejer på stranden, att det är tradition och svensk kultur att vara så avklädd som möjligt. Bakar in fransmännen också. Vem avgör vad jag har på mig på stranden, kanske vill jag inte visa mina bilringar hängande mage och bröst o väljer något som döljer. Kanske vill inte alla islamska kvinnor att deras kropp skall vara tillgänglig. Vem bestämmer.

Det var inte en kvinna som uppfann bikinin utan en man, Louis Reard (1897 –  1984) men det står var och en fritt att använda bikini, men jag hör ofta ”män” kommentera skall det där fläskberget verkligen ha bikini”. Det är alltså inte kvinnans frihet utan mannens frihet det handlar. ”Jonas Gardell blev censurerad på Facebook  Alltså publicerar vi det igen och igen… dela på!

Män vill tvinga kvinnor ta på sig kläder.
Män vill tvinga kvinnor ta av sig kläder.
Enda gemensamma nämnaren: Män vill tvinga kvinnor.

Så rätt du har Jonas Gardell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s