About

Jag är en fri skribent som älskar att skriva om det som berör i samhällsdebatten. Jag lägger min betoning på orättvisorna, samhällsinstitutioner som inte sköter sitt jobb som många socialförvaltningar runt om i Stockholm Sverige. Men jag håller också högt de tjänstemän som vågar gå emot regelverket o se människan. Jag är ett av vanvårdens vuxna barn och Vanvårdsfrågan/upprättelsen för dessa människor är en prioritet. Barn som far illa, föräldrar som hamnar i kläm mellan myndighetsstolarna. Politik, samhälle men framför allt friheten att vara oberoende är viktig.

När möjlighet ges blir det också kultur, lite satir och ekonomi. Det är dagsformen som avgör. Framför allt vill jag att ni klickar på min länkar och kommenterar på Bloggsidan.

28 svar till “About

 1. Skriv gärna en rad om ”min” historia. Värd att spridas för att inte upprepas!

 2. Ni kanske skulle kunna hålla ett öga på detta impoterade slödder, män i 25-årsålderns om går under betckningen barn. Våldtäktsmän och bidragssnyltare,

  ,

  • jag accepterar din kommentar till var du nu lagt den, men ditt språkbruk och din främlingsfientlighet har jag inget till övers för. Men hellre än att dölja vilka människor det finns med dina tankar väljer jag att lägga ut dig. Jag tar avstånd från det skriver och din nedlåtande ton. Det är människor som du som gör att det än mer viktigt att bekämpa fördomarna.

 3. Maria Hamberg

  Är du rättvis,om du rannsakar dej själv,vågar du gå emot reglementet?
  Jobbar du på att hjälpa människor bli mer oberoende?du älskar att vara en fri skribent,ord javisst,kunna uttrycka sej,javisst,men att med ärlig eld brinna för andra som har varit länge i svår utanförskap eller sätta sej själv i rampljuset med tjusiga ord och skramla,eller?

  • Maria Hamberg undrar i vilket syfte du skriver detta. Jag är bra på att skriva och gör det för att jag brinner för mina frågor eller gillar det jag skriver, har åsikter uppfattningar. Jag jobbar praktiskt med frågor inom vanvården av barn etc har ett jobb där jag arbetar dagligen med människor i utanförskap, Om jag hamnar i rampljuset så är det okej för mig för då kan jag ta upp det som retar mig om hur det ser. Hamnar jag inte i rampljuset är det alltid några som läser och för vidare. Vad gör du själv?

 4. Maria Hamberg

  Tack att du svarade,det finns så många falska profeter,jag har inte menat att anklaga dej,ville känna dej på pulsen för att det du säger är klokt och mycket viktigt och du verkar vara en eldsjäl.jag själv har levt i många år i stark utanförskap inte på grund av droger utan paniksyndrom som gjorde att jag inte kunde gå ut själv på 20 år.idag har jag kontroll på panikångesten,och använder det svåra jag gått igenom till kunskap att hjälpa andra,jag har resurser som jag använder på ett positivt sätt.spelar ingen roll vad jag har gått igenom om det handlar om droger brott eller någon diagnos huvudsaken att man har fått den möjligheten att vända något mycket svårt till hjälp för andra.m.v.h.maria Hamberg.

  • Hej Maria vad glad jag blir. Det är ju det som är så viktigt att visa på vägen ut och använda sin erfarenhet till något konstruktivt. Ditt inlägg ger mig mod och styrka och tro på att det svåra kan leda till något bra för andra om vi vågar ta steget. Kram och mängder av cred till dig.

 5. Britt-Marie Roos

  Hej!
  Läste om detta å skulle så himla gärna vilja ha kontakt då anhöriga e i riktig dålig sits bla två barn 15 å 16 år. Snälla hjälp oss!!

 6. Fantastisk bra blogg, blir så himla glad när jag läser allt du skriver, det ger hopp om att människor är modiga fria i sina tankar, har delat ditt inlägg i dag på min FB sida om sociala som kidnappar våra barn.

  Själv jobbar jag med en BRUS Familjemedling (Barns Rätt Under Separation) som startade av föräldrar som vill hjälpa andra föräldrar att inte lösa sina problem med myndigheterna. Vi är en blandning av välutbildade proffs och lekhener med det gemensamma målet att föräldrar inte skall söka sig till myndigheter för att få sina problem lösta, utan genom medling se barnets behov och i samförstånd lösa svårigheterna. Flera av oss som jobbar med BRUS har själva varit igenom dessa övergrepp i olika former från myndigheter som en gång i tiden kanske bara började med väldigt enkla vardagsproblem om barnens väl och ve, Hämtning lämning, nycklar hit och dit enkla praktiska frågor och en hel del rädsla som lätt kan finnas efter en separation, Men med myndigheternas inblandning blev det mesta närmast ett helvete, Brus Familjemedling står på barnets sida. .

  Visste vi mammor och pappor och barn, anhöriga , skolpersonal, anmälare som ofta hade sina bästa intentioner vilket helvete som väntade hade vi aldrig kontaktat de Sociala myndigheterna.

  Det ska även sägas att det finns många goda krafter inom de sociala myndigheterna ssom idag som kämpar mot dessa rättsövergrepp.

  Vi ska ej heller glömma bort att det finns föräldrar som inte klarar av ge sina barn rätt omsorg, men idag finns inga grader på skalan, vad inte klara av och klara av innebär, den mest kompetenta föräldern kan ändå förlora rätten om vårdnaden till sitt barn även om de aldrig gjort något fel mot barnen.

  Vi behöver alla tillsammans sluta upp för få stopp på dessa övergrepp på barnen samt finna nya vägar och metoder hur vi löser konflikter mellan tvistande förädlar under separation. Det arbetet bjuder vi gärna in berörda myndigheter till.

  Läs gärna vår blogg eller skriv ett inlägg.

  brusmedling.blogspot.com/

  Vi finns även på Facebook under BRUS Familjemedling

  Beklagar om detta kan uppfattas som reklam för oss,men vårt huvudsyfte är att sprida kunskap om hur vi kan hjälpa varandra så det i slutändan hjälper våra barn.

  Jon Sundeman
  Brus familjemedling

 7. Samantha Widerholm

  Vi försöker bli hörda! Vi som har att göra med galna ex, vi kallar dom psykopater. Men vet du att man inte får säga så, det heter personlighetsstörning på finare språk.
  Vi mår dåligt varje dag, ångest, hopplöshet, utan ork mm. Allt detta och mkt mer går vi igenom bara för att vi har ex som jävlas och kan manipulera myndigheter. Våra barn far illa och vi kan INGET göra. Vi ska bara gå omkring och orka. Vi ska vara starka och vi ska TRO på vårt underbara system.
  Inte längre kan det få pågå. Vi föräldrar orkar inte mer nu. Vem hjälper oss när vi ber om hjälp? När vi ber systemet om hjälp, vad händer då? Dom vänder oss ryggen och säger att vi inte kan kommunicera!!! VI som ALLTID har försökt. Det är faktiskt så att 1 person kan få en relation att inte fungera.
  Vad gör man när en av föräldrarna kan flytta med barn och inte ett enda papper skrivs på? Gemensam vårdnad ”my ass”. Det betyder inget för vårat fina system.
  Vi är många som är i samma situation och vill få någon att lyssna!!!
  Nu vänder jag mig till dig. Jag ner dig att läsa och lyssna på oss.
  Jag har 2 bra hemsidor dy kan läsa på så får du en känsla av hur det ser ut för många människor, män och kvinnor.

  Med vänlig hälsning, Samantha

 8. Staten har skyldigheter att vi människor lever i ett rättssäkert land.
  Det är i dag långt ifrån rättssäkert, myndigheter som är rättshaverister visar ju att har de tagit ett beslut skall det kvarstå även om det begåtts misstag, lagen om vår om unga är fel på många vis, den skyddar inte unga utan utsätter dem för övergrepp efter övergrepp.
  Om man tar en titt på vad lagen säger har barn rätt till sina föräldrar, då har barn även rätt att deras föräldrar får vård,

  • Instämmer helt med dig, idag glöms det bort att barn skall ha rätt att komma hem igen o därav får föräldrar ingen hjälp när barn är placerade.

 9. bra skrivet! Du verkar vara skärpt och påläst och brinna för att våga informera om hur det ser ut i verkligheten.Bra jobbat!

 10. Hej, har du lust att gästblogga i vår nystartade blogg?
  Jag tror du skulle ha mycket att tillföra.

 11. Torbjörn runesson

  Go kväll . Blir lite fundersam om yttrandefriheten ang teodor Möller . Jag är väll insatt i detta och kan erbjuda dej att träffas och du får läsa sanningen kring terrese . Men tvivlar på att du är intressrad av den!! Borde inte du som skribent ta reda på lite mer fakta kring saker innan du hänger ut folk . Detta borde vara straffbart . Men vad jag förstår av din sida så är alla som står upp och kissar djävulen själv ! Hoppas du är så rakryggad att du vill läsa sanningen .
  Mvh Torbjörn runesson

  • Hej Torbjörn var det inte du som skulle kidnappa Kevin o hjälpa Terese från början. Betackar mig för alla råd om att träffas har så mycket dokument liggande o har läst allt från Terese dag 1 i Sverige till nu, tror knappast du har något mer än de papper ni stulit ur hennes arkiv som ni fått låna. Det är en stor skandal att papper om Terese far runt o används för att misskreditera henne. Lägg ner era ansatser nu du är en skam för familje- och mansjouren. Nej jag hatar inte män men jag avskyr när män beter sig som svin. En annan sak kommentarer läggs inte där du lägger dem, vill du kommentera gör det på den blogg du hänvisar till

 12. Peter Lehtinen

  vad heter du? gå ut med ditt namn så alla vet vem du är. Ska du föreställa friskribent? skriv till min mail. jag vill träffa dig

  • Ursäkta du har tydligen lässvårigheter mitt namn finn med hela tiden, ja jag är fri skribent eftersom jag inte bryr mig i hot från diverse folk. Jag vill inte träffa dig.

 13. Hej jag hade läst mycket du skrev om soc , jag hamnat i hämsk situation , då soc hittad på massa och överlämnade flicka till far på 100%. Men han klarade inte av och började slå henne, hon rymde ifrån honon hela tiden, soc hotade henne med barnhem, lämnade tilbaka och alla polisanmälan var nedlaga trots Massa starka bevis. Mardrömen pågå mera ett år, tjejen må sig dolig och det inte finns något man kan vända sig till.
  Vände mig till tidningar de skiter i . Kan du hjälpa publisera i så fal hur kan jag kontakta mid dig? Gärna inte direkt på dänna sida, men jag har inget wordpress konto

 14. Peter Nilsson

  Hej Anne ! Googlade precis p[ Gun Zacharias och hon hjalpte mig lr raddade livet pa mig i slutet pa 80 talet blev sa ledsen nar jag sag de va forsent att ta kontakt ……. Men din fina beskrivning av henne varmde som FAN bodde hos henne skanstull kort stund nar jag satt sa fking i skiten och ovriga soss folk kunde nte fatta varfor hon stallde upp . Har 1 son idag 13 och bor for narv. i Thailand darav no svensk text hehe ma gott och tack for din MKT fina beskrivning av GUN KRAM>

 15. Hej! Är en familj som blivit kränkta och svartlistade som familjehem pga oenigheter med soc.sekr. tänker gå vidare med polisanmälan och media…är du intresserad?

 16. Tycker det ni skriver som frilansare är mångas sanning, tyvärr lever vi i ett land, där folk är onda och tänker på sig själva. Har sett denna sanning på nära håll, själv inte utsatt för soc men jag stödjer dessa föräldrar och tycker många fler människor borde vara mer mänskliga och ge stöd till de som är utsatta av socialtjänstens tjänstemän med hjälp av LVU.

 17. Hej Anne
  Jag har gjort upp en plan för att vinna emot staten och kommuner. Jag har svårt att se att jag kan misslyckas.
  Det jag saknar är någon som skriver till media och i bloggar mm.

  Vill du ställa upp för att få enbart Barnkonventionen som en lag i Sverige?

  Den utredningen om att införa Barnkonventionen har redan strandat. Rättssystemet och juristerna skrattar åt den och säger att det bara är ett politiskt populistiskt utspel. Den kommer aldrig att gälla någonsin säger de genomgående.

  Jag ger mig inte före dödsbädden och har gjort upp en plan hur jag skall få myndigheter att angripa myndigheter genom mina civilrättsliga processer. Bara så går det. Att en myndighet ska vittna emot en annan myndighet.

  Det slutliga resultatet kan komma fort för jag har redan lyckats få upp två ärenden till Riksåklagaren och två till Polisens internutredning. Målet är bl.a. att fälla en domare för medhjälp till barnarov. Det ser just nu ut att lyckas och då har vi en världsnyhet.

  Kontakta mig direkt på christer.perfjell@gmail.com för en vidare dialog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s